Felület fűtés-hűtés

A felület fűtés-hűtésNapjaink egyik legkeresettebb gépészeti megoldása. A rendszerek alkalmazhatóak padló, fal, mennyezet fűtés-hűtésre. Kellemes, komfortos egyenletes hőleadás, korszerű szabályozás így energiamegtakarítás. A sugárzó hőérzet komfortja sokkal jobb érzés, mint egy akár a radiátorok által leadott hő. Költségeket is figyelembe véve magasabb összeggel kell számolni, további fontos szempont a méretezés és a pontos tervezés.

Felhasználási területeket tekintve felület fűtés és hűtés lehet nedves amely aljzatban és vakolatban van installálva vagy száraz felület fűtés-hűtés amely gipszkarton rendszer mögött található. A nedves technológia esetén valamilyen nedves burkolást követően használhatóak, míg a száraz technológia esetén a csövek egy előre legyártott panelben kerülnek beépítésre.

Vízlágyító

VízlágyítóVízlágyítás a vízkő ellen. Kímélje fürdőszobai, konyhai termékeit és elsősorban bőrét a vízkő okozta kellemetlen érzéstől. A lágy víz megóvja a szerelvényeket, csempéket, zuhanykabint. Nem lesz kellemetlen vízkőlerakódás. Emellett védelemben tudhatja a háztartás teljes vízvezeték rendszerét is. Megóvja mosógépét, háztartási gépeit, berendezéseit. A lágy víz használatával elkerülhetőek a drága gép javítások.

 

Ha lágy vizet használunk, minden nap megtapasztalhatjuk az azzal járó előnyöket: legyen szó fürdésről, mosásról vagy a háztartási gépeink védelméről.

Az AQA Perla vízlágyító család kiváló, lágy vizet biztosít otthona számára: ez a BWT selyemvíz élménye!

Minden a reggeli zuhannyal kezdődik. Aki már érezte bőrén a selymesen lágyvíz simogatását, többé nem akar e kellemes érzésről lemondani. Teremtse meg a testi-lelki harmóniát a fürdőszobájában a kényeztető BWT selyemvízzel: töltődjön fel a simogatóan lágyvizes habok között vagy frissüljön fel a zuhany alatt.

A kényeztető BWT selyemvíz lágysága minden érzékünkre hat: segít, hogy bársonyosnak érezhessük bőrünket, hajunkat pedig simogatóan selymes érzetűvé varázsolhatja. Az élmény elkísér bennünket a zuhany alól kilépve is: bolyhos törülközőt teker magára, vagy pihe-puha köntösébe bújik, hiszen mosógépe is ezt a selymesen lágy vizet használja.

 

Ha szeretné élvezni az otthonában a BWT selyemvíz élményét, építse be a BWT AQA Perla vízlágyító család valamelyik tagját. Kényeztesse bőrét, óvja berendezéseit és kímélje pénztárcáját a BWT vízlágyító rendszereivel.

 

A H2O elem = víz

A globális vízkészlet kevesebb mint 1%-a alkalmas emberi fogyasztásra: ezért dolgozunk nap mint nap azon, hogy vízkezelő megoldásokat találjunk a maradék vízkészletek kezelésére, hogy a különféle felhasználási területek mindegyikéhez a legjobb minőségű víz álljon rendelkezésre.

 

Kiváló víz otthona számára?

A BWT termékeivel lehetséges. Tartson Velünk egy képzeletbeli utazásra, hogy a kiváló vízminőség milyen előnyökkel járhat. Vízlágyítók, vízszűrők széles választékát kínáljuk, hogy Ön otthona minden szegletében élvezhesse az előnyöket: selymes haj, pihe-puha törülközők, ragyogó fürdőszoba, zamatos víz, csillogó tányérok és poharak.

Vegyi termékek

Legyen szó felújításról vagy építésről nálunk megtalálhatja az épületgépészetben használt legfontosabb ragasztó, tömítő és egyéb vegyi anyagokat, melyek csak is kizárólag minőségi gyártóktól származnak.

Termosztát

A szobatermosztátok legfontosabb feladata a kisebb gázfogyasztás és nagyobb komfort elérése. A jó termosztát kis hőingadozással képes tartani a beállított hőmérsékletet. Több termosztát lehetőség és gyártó közül választhatunk. A gázkazán gyártók legtöbbször a saját gyártású termosztátjaikat ajánlják készülékeikhez, de ettől el lehet térni. Vannak gyártói ajánlások, melyek szempontjait figyelembe véve kiválasztható az ideális szobatermosztát. Választhatunk analóg, digitális vagy vezeték nélküli termosztátot. Minden esetben szükséges szakemberrel konzultálni, hogy a választott szobatermosztát fog e kommunikálni a gázkészülékkel.

Csőrendszerek

Zajvédelem egy- és kétlakásos családi házhoz

A RAUPIANO LIGHT lefolyórendszer kiváló ár-érték arányával új mércét állít.

Az 1,2G/cm3 anyagsűrűségének köszönhetően megfelel a DIN 4109 szabvány előírásainak, a legjobb minőséget garantálja, és a maga kategóriájában olcsóbb is mint más PP-termékek. Az erős cső minden gond nélkül ellenáll a forgalomnak és az építkezéseken uralkodó zord körülményeknek, emellett kiválóan alkalmazható a VACUCLEAN központi porszívórendszerhez.

 

A széles cső-, idom- és tartozékválaszték minden egyes eleme kivétel nélkül rendszerszinten bevizsgált, NA40 és NA160 mm közötti méretben kapható. Az utóbbiban már integrált tűzvédelmi megoldások is megtalálhatók.

 

A RAUPIANO LIGHT egy univerzális cső minden alkalmazási területre. Kényelem az otthonában-mert a zajvédelem a magánépítkezéseknél is hozzátartozik azokhoz a dolgokhoz, amelyet csak egyszer, de helyesen kell megtervezni.

Szerszám, gépek

Nagy teljesítményű és hosszú élettartamú szerszámok hobbi barkácsolóknak és profi szakembereknek egyaránt.

Szivattyú

Szivattyú minden alkalmazásra. Épületgépészet, vízellátás, szennyvíz, ipari alkalmazások. Nem számít, hogy milyen területre vagy alkalmazásba keres szivattyút, a Grundfos minőség és innováció garantálja Önnek a megbízhatóságot. Energiatakarékos keringető szivattyúk családi házakba, szennyvíz és hulladékvíz szivattyúzásra, a fűtési keringető szivattyúk minden tartományra.

Konyha

A konyha nem csak egy főzésre szolgáló helyiség, egyaránt az otthon lelke, ahol bármi megtörténhet. Válogasson különböző stílusú mosogatócsaptelepek és további konyhai felszerelések közül.

Fürdőszoba

Fedezze fel a legújabb trendeket és válogasson a legújabb fürdőszobai termékek között. Ötletes tanácsok fürdőszoba felújításhoz vagy új beruházásokhoz.