+36 (24) 530 816 info@cuimpex.hu
VízlágyítóVízlágyítás a vízkő ellen. Kímélje fürdőszobai, konyhai termékeit és elsősorban bőrét a vízkő okozta kellemetlen érzéstől. A lágy víz megóvja a szerelvényeket, csempéket, zuhanykabint. Nem lesz kellemetlen vízkőlerakódás. Emellett védelemben tudhatja a háztartás teljes vízvezeték rendszerét is. Megóvja mosógépét, háztartási gépeit, berendezéseit. A lágy víz használatával elkerülhetőek a drága gép javítások.

 

Ha lágy vizet használunk, minden nap megtapasztalhatjuk az azzal járó előnyöket: legyen szó fürdésről, mosásról vagy a háztartási gépeink védelméről.

Az AQA Perla vízlágyító család kiváló, lágy vizet biztosít otthona számára: ez a BWT selyemvíz élménye!

Minden a reggeli zuhannyal kezdődik. Aki már érezte bőrén a selymesen lágyvíz simogatását, többé nem akar e kellemes érzésről lemondani. Teremtse meg a testi-lelki harmóniát a fürdőszobájában a kényeztető BWT selyemvízzel: töltődjön fel a simogatóan lágyvizes habok között vagy frissüljön fel a zuhany alatt.

A kényeztető BWT selyemvíz lágysága minden érzékünkre hat: segít, hogy bársonyosnak érezhessük bőrünket, hajunkat pedig simogatóan selymes érzetűvé varázsolhatja. Az élmény elkísér bennünket a zuhany alól kilépve is: bolyhos törülközőt teker magára, vagy pihe-puha köntösébe bújik, hiszen mosógépe is ezt a selymesen lágy vizet használja.

 

Ha szeretné élvezni az otthonában a BWT selyemvíz élményét, építse be a BWT AQA Perla vízlágyító család valamelyik tagját. Kényeztesse bőrét, óvja berendezéseit és kímélje pénztárcáját a BWT vízlágyító rendszereivel.

 

A H2O elem = víz

A globális vízkészlet kevesebb mint 1%-a alkalmas emberi fogyasztásra: ezért dolgozunk nap mint nap azon, hogy vízkezelő megoldásokat találjunk a maradék vízkészletek kezelésére, hogy a különféle felhasználási területek mindegyikéhez a legjobb minőségű víz álljon rendelkezésre.

 

Kiváló víz otthona számára?

A BWT termékeivel lehetséges. Tartson Velünk egy képzeletbeli utazásra, hogy a kiváló vízminőség milyen előnyökkel járhat. Vízlágyítók, vízszűrők széles választékát kínáljuk, hogy Ön otthona minden szegletében élvezhesse az előnyöket: selymes haj, pihe-puha törülközők, ragyogó fürdőszoba, zamatos víz, csillogó tányérok és poharak.