Loading...
Főoldal 2017-10-13T14:12:38+00:00

LOWARA szivattyúk az Ön otthonában

A LOWARA vállalatot az olaszországi Montecchio Maggiore-ben alapították 1968-ban. Az Európában jelenleg 5 helyszínen (Olaszország, Ausztria, Egyesült Királyság, Magyarország, Lengyelország) gyártott termékeket a tisztavizes ágazat egyik vezető nemzetközi márkájaként jegyzik. A LOWARA széles termékpalettájával képes lefedni a piac épületgépészeti, szivattyúzási, vezérlési, nyomásfokozási, valamint ipari alkalmazási igényeit. A cég a Xylem Csoport tagja, amely a vízipari szivattyúk és kiegészítő termékek legnagyobb gyártója.

A Xylem kiválósági törekvéseivel összhangban a LOWARA termékek innovatív megoldásait és fejlett gyártási technológiáit folyamatosan fejlesztik annak érdekében, hogy a vásárlók mindenkor korszerű, megbízható és energiahatékony berendezésekhez jussanak.
ÜZLETKERESŐ

A LOWARA széles termékpalettájával képes lefedni a piac épületgépészeti, szivattyúzási, valamint ipari alkalmazási igényeit.

A Xylem kiválósági törekvéseivel összhangban a Lowara termékek innovatív megoldásait és fejlett gyártási technológiát folyamatosan fejlesztik annak érdekében, hogy a vásárlók mindenkor korszerű, megbízható és energia hatékony berendezésekhez jussanak. Élvezze a mindössze néhány modellből álló teljes teljesítményskálát. Európában jelenleg 5 helyszínen (Olaszország, Ausztria, Egyesült Királyság, Magyarország, Lengyelország) gyártott termékeket a Tiszta Vizes ágazat egyik vezető nemzetközi márkájaként jegyzik.

Ismerje meg termékeinket!

Keringető szivattyúk

Megtekintés

Szennyvízszivattyúk

Megtekintés

Öntöző szivattyúk

Megtekintés

Búvárszivattyúk

Megtekintés

Szerezze be még ma Lowara szivattyúját a CU Group üzleteiben!